Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سیستان و بلوچستان جلسه تخصصی اشتغال و کارگروه رفع موانع تولید شهرستان با حضور سرپرست فرمانداری قصرقند، معاون برنامه ریزی، بخشداران ، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه و رؤسای دستگاه های اجرایی و تعدادی از متقاضیان طرح های اشتغالزایی در محل سالن اجتماعات فرمانداری تشکیل شد.

به گزارش ایسنا- در این جلسه سرپرست فرمانداری ؛ رونق تولید و افزایش اشتغال را جزء برنامه های اولویت دار این کارگروه دانست، و گفت: زمینه سازی و فراهم کردن شرایط برای سرمایه گذاری، ایجاد اشتغال و رونق تولید از وظایف این کارگروه است و همه باید در راستای تحقق آن تلاش کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۰ از سوی مقام معظم رهبری بنام سال تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها، رفع موانع تولید، تداوم سیاست های اقتصادی مسئولان برای رفع موانع تولید را مورد تاکید قرار داد و بیان کرد، همواره در مسائل بین دستگاههای دولتی و واحدهای تولیدی حامی و پشتیبان بخش تولید بوده و خواهم بود.

در این جلسه در مورد رفع موانع اجرای ۱٣ طرح تولیدی مرغ گوشتی و ۱١ طرح اشتغالزایی بحث و گفتگو شد و سرپرست فرمانداری قصرقند خطاب به مدیران ضمن تاکید بر رفع موانع پیش رو دستور داد هرچه سریعتر اخذ مجوز و تسهیلات این طرح ها توسط دستگاه های متولی پیگیری شود.

همچنین در ادامه تعدادی از متقاضیان طرح های اشتغالزایی که در جلسه حضور داشتند مسائل و مشکلات خود در روند اخذ مجوز و اجرای طرح ها را بیان کردند.

در پایان سایگانی سرپرست فرمانداری قصرقند از دستگاههای اجرایی خواست نهایت همکاری، هماهنگی و مساعدت را با متقاضیان طرح های اشتغالزایی شهرستان داشته باشند و جهت تسهیل در این امر ظرف مدت سه روز کاری دستگاه های اجرایی موظف می شوند تمام استعلامات شهرستانی را پاسخ دهند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی سرپرست فرمانداری رفع موانع تولید طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۴۳۵۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه چند عضو دارد؟ ۱۲ یا ۱۳؟

درحالی وزیر ارتباطات می گوید کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه ۱۲ به اضافه یک عضو دارد و دولت در آن اکثریت را ندارد که براساس ماده ۲۲ قانون جرایم رایانه‌ای، این کارگروه ۶ عضو از دولت، ۲ عضو از مجلس و ۴ عضو از قوه قضاییه و نهادهای حاکمیتی دارد. - اخبار اقتصادی -

 

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم،  عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری ارتباطات اخیرا درباره رفع فیلتر گوگل پلی اعلام کرد، دولت تاکنون سه بار درخواست رفع فیلتر آن را به کارگروه تعیین مصادق محتوای مجرمانه ارائه داده است.

زارع پور درباره ترکیب اعضای کارگروه اظهار داشت: کارگروه 12 به اضافه یک عضو دارد؛ 12 عضو که صاحب رای هستند و مرکز ملی هم سیزدهمین عضو است. وزارت ارتباطات هم یک عضو از این 13 عضو است، 6 رای هم دولت دارد و عملا اکثریت در این کارگروه با اعضای دولتی نیست و باید جمعی تصمیم‌گیری شود.
 
اظهارات زارع پور درباره 13 عضوی بودن کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه درحالی است که براساس ماده 22 قانون جرایم رایانه‌ای، این کارگروه به ریاست دادستان کل کشور 12 عضو دارد که به قرار زیر است:
 
دادستان کل کشور (رئیس کارگروه)
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات یا نماینده وی
 وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی یا نماینده وی
 وزیر علوم، تحقیقات و فناوری یا نماینده وی
 وزیر آموزش و پرورش یا نماینده وی
 وزیر دادگستری یا نماینده وی
وزیر اطلاعات یا نماینده وی
 رئیس سازمان صدا و سیما یا نماینده وی
 فرمانده کل انتظامی
 یک نفر خبره در فناوری اطلاعات و ارتباطات به انتخاب کمیسیون صنایع و معادن مجلس
یک نفر از نمایندگان عضو کمیسیون قضائی و حقوقی به انتخاب این کمیسیون به تأیید مجلس
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی.
 
قانون جرایم رایانه ای مصوب سال 88 است و مرکز ملی سال 1390 در پی دستور رهبر انقلاب مبنی بر تشکیل شورای عالی فضای مجازی تأسیس شد لذا عضویت این نهاد در این کارگروه در قانون ذکر نشده و در صورت حضور در جلسات آن، حق رأی ندارد.
 
با این احتساب کارگروه تعیین مصادق مجرمانه 6 عضو از دولت، 2 عضو از مجلس و 4 عضو از قوه قضاییه و نهادهای حاکمیتی دارد.

از آنجا که کارگروه با حضور 7 عضو رسمیت پیدا می کند و تصمیمات آن با نظر اکثریت اتخاذ می شود، باید دید از میان این 12 عضو، کدام دستگاه ها مخالف نظر وزارت ارتباطات مبنی بر رفع فیلتر گوگل پلی هستند و آیا همه اعضای دولت در رفع فیلتر این اپلیکیشن متفق القول هستند؟

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لزوم قاعده مند نمودن توقیف و تعیین تکلیف خودروها برای جلوگیری از رسوب در پارکینکها و تضییع حقوق افراد
  • اجرای ۱۹۷ مصوبه کارگروه رفع موانع تولید در گیلان
  • سرپرست فرمانداری البرز منصوب شد
  • رفع موانع تولید در راستای تحقق شعارسال
  • کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه چند عضو دارد؟ ۱۲ یا ۱۳؟
  • پرداخت ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور
  • دستور سرپرست فرمانداری ملارد برای برخورد با انشعابات غیرمجاز
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • قبرستان متروکه منطقه دهخدای زنجان تعیین تکلیف می‌شود
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی